Son Dakika Magazin Haberleri 2020, 2020 Son Dakika Magazin Haberleri, Son Dakika Bilecik Haberleri, Son Dakika Denizli Haberleri, Son Dakika İstanbul Haberleri

Son dakika haber… Yerel acentalar Marmaris’i gezdi

Yerel acentalar Marmaris’i gezdiMUÄžLA – MuÄŸla tanıtım Platformu öncülüğünde, Türkiye Seyahat Acentaları BirliÄŸi yürütücülüğünde, İzmir, Denizli, Aydın, UÅŸak ve MuÄŸla’daki TÜRSAB BYK (Bölgesel Yürütme Kurulu) BaÅŸkanları ve TÜRSAB’a baÄŸlı seyahat acentaları için MuÄŸla’nın tarihi ve ören yerlerine ve turistik ilçe Marmaris’e tanıtım gezisi düzenlendi. Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında yabancı turist konusunda yaÅŸanan sıkıntının iç pazarda bir nebze olsun telafisi, aynı zamanda hareketlendirmek için düzenlenen tanıtım gezisine 5 ilden yaklaşık 45 seyahat Acentesi yetkilisi ile TÜRSAB BYK baÅŸkanları katıldı.MuÄŸla ve ilçeleri tanıtım gezisinin son günü önce Atatürk meydanında baÅŸladı, MuÄŸla Turist rehberleri odası BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet İlhan Marmaris hakkında bilgilendirme yaptı. ilçe Turizm müdürlüğü önünde Marmaris Belediye BaÅŸkanı Mehmet Oktay gelen kafileyi karşıladıktan sonra, Marmaris Kalesi’nde yaklaşık 1 saatlik ziyaret ve bilgilendirme konuÅŸmaları yapıldı.Marmaris Müzesi Müdürü Åžehime Atabey Marmaris kalesi ve müzenin tarihi hakkında bilgi verdi. Turistik seyahat acenta sahipleri ve rehberleri müzeyi gezip bol bol hatıra fotoÄŸrafları çektiler.Türkiye Seyahat Acentaları BirliÄŸi Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu BaÅŸkanı Suat Esin, bu sezonu en azından yerli turist ile kurtarmak adına her kesimin elini taşın altına koyması gerektiÄŸini ifade etti. Esin, ‘Biz özellikle İngiliz ve Rus pazarına hitap eden, Avrupa Arap pazarına hitap eden bir bölgeyiz. Bu seneki pandemiden dolayı dış pazar kapanmış durumda. Biz turizmciler olarak her duruma hazırlıklı idik ama bu beklemediÄŸimiz bir durum oldu. Bu sene düşündük dedik ki bizim bir de iç pazarımız var ve yakın illerimiz ile görüşmelere baÅŸlayarak hemen organize olduk ve bu tur programını düzenledik. Amacımız bölgeyi gösterip iç pazarı hareketlendirmek. Az da olsa bize bir hareketlilik getirecek diye umuyoruz. Programımızın ilk günü MuÄŸla’nın antik kentlerini ve turistik bölgelerini gezerek deÄŸerlendirdik. Son günü de Marmaris’e ayırdık. Pandemi den dolayı daha fazla kiÅŸi davet edemedik ÅŸu an da 45 kiÅŸilik bir seyahat acentası sahipleri var. Umarım iç pazarımızı bir nebze canlandıracağız. Eylül, Ekim gibi de diÄŸer illerimizden de tanıtım gezileri yapacağız. ‘ dedi.Türkiye Seyahat Acentaları BirliÄŸi KuÅŸadası Bölgesel Yürütme Kurulu BaÅŸkanı Eda Türkcan bölgenin zaten bildikleri bir alan olduÄŸunu ancak bu program ile birlikte farklı destinasyonlar da keÅŸfettiklerini ve sunumlarında bununla ilgili özenli çalışmalar yapacaklarını belirtti.Denizli’den gelen seyahat acentası sahibi Himmet Kaynak ise ‘ MenteÅŸe bölgesini gezdikten sonra Ege Bölgesi’nin turizm gözdesi olan Marmaris’e geldik. Pandemiden dolayı dingin gördük. İnÅŸallah canlanmasını istiyoruz ‘ diye konuÅŸtu.Acentacılar kaleden ayrılıp tekne turuna çıktı. +5 kiÅŸilk grubun tekne turundan sonra oteller ve iÅŸletmeciler ile buluÅŸup bir araya gelecekleri öğrenildi.

Bir önceki yazımız olan Ailesini ziyarete gelen genç kız ölümden döndü. başlıklı makalemizde Denizli, Genç ve Güncel hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorum Yapabilirsin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

diyarbakır escort diyarbakır escort halkalı escort istanbul escort bursa escort uşak escort masaj salonu